نکات مربوط به پخت بادمجان
برای از بین بردن تلخی ورطوبت بادمجان، آن را برش دهید، روی تکههای برش داده شده نمک بپاشید، خشکشان کنید و سپس با آب آنها را بشویید. این کار تنها زمانی لازم است که بخواهید بادمجانهای بزرگ و رسیده را بپزید یا کباب کنید. اما اگر قرار است آنها را در سس یا سوپ بریزید احتیاجی به این کار نیست.
بادمجان را میتوان به شیوههای مختلفی مانند سرخ کردن، گریل کردن، کباب کردن، پختن روی گاز و به صورت شکمپر مصرف کرد.
زمانی که در دستور پختی نوشته شده که بادمجان را سرخ کنید، میتوانید بهجای سرخ کردن، آن را در فر با دمای بالا بپزید. با این کار در زمان صرفهجویی میکنید و خوراک مغذیتری نیز خواهید داشت.
با بادمجان میتوان کوفته قلقلی بدون گوشت درست کرد. این کوفته قلقلیها را میتوان در پاستا، رول فرانسوی یا چاشنی کنار انواع پیشغذا مصرف کرد.
ذخیره و نگهداری بادمجان
- زمانی که میخواهید بادمجان بخرید، آنهایی را انتخاب کنید که پوست صاف، براق و سفت دارند. بادمجانهای فرورفته و لکهدار تازه نیستند. پس زمان خرید به پوست آنها توجه کافی داشته باشید. ساقه و کلاهک این گیاه هم باید کاملاً سبز بوده و کدر و خشک نباشند.
- سعی کنید پس از خرید بادمجان سریع آن را بپزید، چون هرچه بیشتر در یخچال بماند تلختر میشود.
- بادمجانهای کوچکتر تلخی کمتر و دانههای کمتری دارند.
- منبع: https://www.cooklett.com/%d8%a8%d8%a7%d8%af%d9%85%d8%ac%d8%a7%d9%86/%d8%af%d8%a7%d9%86%d8%b4%d9%86%d8%a7%d9%85%d9%87/
آشپزی ساده و سریع
بادمجان ,کردن، ,کار ,زمانی ,آنها ,میتوان ,آن را ,این کار ,زمانی که ,مصرف کرد ,سرخ کردن،منبع
با ویژگی های بادمجان آشنا شوید
چاشنی برای شام و ناهار
زباله و محیط زیست
سالاد بروکلی
سالاد ذرت آواکادو گوجه