من به تازگی ارسال نکرده ام ، زیرا غذا و من یک رابطه عشق / نفرت داشته ایم. یا به قول شوهرم… رابطه نفرت / نفرت. من باردار هستم . و در آخر گفتم (پ .س. این در ابتدا در 2013 ارسال شده است . من الان باردار نیستم!) و اکنون که 17 هفته هستم ، اشتهایم با انتقام برگشته است. و تمام آنچه کودک می خواهد سالاد تخم مرغ و ساندویچ های پوشیده از خردل است. و مقدار زیادی از این سالاد کلم بروکلی.
من می فهمم که
دوست من تارا این را به یک BBQ آورد و همه برای ادامه دادن بیشتر به ادامه راه می روند. من همیشه توجه می کنم که چه چیزی در سرگرمی وجود دارد و این قطعاً یکی بود.
من یک نسخه از سالاد کلم بروکلی را امتحان کرده ام و این مورد علاقه من و بهترین سالاد کلم بروکلی است. حالا من آن را به هر potluck یا BBQ من می توانم!
چگونه سالاد بروکلی تهیه کنیم
ابتدا کلم بروکلی را با پیاز قرمز ، بیکن ، کشمش ، بادام و پنیر در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید.
بعد ، پارمسان را آماده کنید. سس مایونز ، شکر و سرکه را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. داخل سالاد هم بزنید.
بگذارید سالاد حدود 3 ساعت خنک شود. به نظر می رسد که به اندازه کافی پانسمان به نظر نمی رسد اما بعد از سرد شدن پانسمان ها بسیار زیاد است. این همچنین باعث می شود تا طعم دهنده ها ذوب شوند.
فصل را با نمک و فلفل و سرو کنید.
منبع: